wielerklassieker verslag
Waalse Pijl, 210 kilometer |  K. Wichmann  |
|  publ. 17 mei 2010  |

 

15 mei 2010. Voor mijn was dit de eerst keer de waalse pijl. Men zij hij is zwaar en dat was hij ook ik heb het geweten. Hij begon in spa ik was in een groepje van vijf man.  

Ik heb negen van de elf bergen beklomen de cote de la vequee, cote de xhierfomont, cote de haute bodeux, cote de bergeval, cote de noirefontaine, cote de neuville, le stockeu, cote de wanne, le thier de coo tot dat ik het groepje uit het oog verloor en in een ander groepje kwam. Heb hier door de eerst controle post gemist door wat gebeld naar de mensen waar ik me reed en wat ge vraagt zag ik een groepje die ook naar de eerst controle moeste, kon ik gauw wat naar binne stopen en een flesje spa in de bidon doen wand de groep stond op mijn te wachten in stavelot. Dus geen uit pufe maar gelijk weg rijden wand de groep stond op mijn te wachten, heb niet echt van edie merxs kunnen genieten wand de volgen de berg stond al weer klaar. Toen kwam ik de man met de hamer tegen en was het licht even uit gegaan.  

Met pijn en moeiten ben ik in bij zijn van een perzoon van de groep om de berg gereden. La haute levee  le rosier, zo naar spa, misschien dat ik toch niet vol doen de heb gegeten en dan kom je hem tegen de man met de hamer. Ook dat moet je een keer mee maken zegt men. Ik was liever over al die bergen gegaan die ik moest berijden. Goed ik kan zeggen ik heb hem uit gereden.